Ritprijs berekenen en reserveren

Taxi vervoer Almere en omgeving 

Taxi vervoer Almere regelt u eenvoudig online bij Taxi Stad Almere. Online boekt u uw rit voor taxi vervoer Almere en omgeving. U kunt daarbij kiezen voor online afrekenen met iDeal waardoor uw taxirit nog voordeliger wordt.

Altijd op tijd, wel zo prettig 

Wij plannen onze ritten voor taxi vervoer Almere zo ruim dat we in 99,9% van de ritten op tijd voor u klaar staan op het gewenste adres. Daardoor kunnen onze chauffeurs rustig en comfortabel u en uw medereizigers naar ieder gewenst adres brengen. Of u nu een rit boekt naar het ziekenhuis of naar het Ziggo Dome, wij staan voor u klaar.

24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Onze centrale is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Uiteraard vinden we het prettig als u uw rit minimaal een dag van tevoren online reserveert, maar ook als u direct een taxi nodig hebt kunnen wij u in veel gevallen van dienst zijn. Wel is het zo dat online geboekte ritten die zijn bevestigd altijd voor gaan op telefonisch geboekte ritten. Dus wilt u zeker zijn van een taxi? Boek dan altijd van tevoren.

Wie is Taxi Stad Almere?

Taxi Stad Almere is de betrouwbare vervoerder in de regio Almere. Boekt u bij Taxi Stad Almere dan verzekert u zichzelf van een betrouwbare service met een net wagenpark en leuke chauffeurs.

Luxe auto’s, stations en busjes

Het wagenpark van Taxi Stad Almere is zeer uitgebreid, zo rijden we met luxe sedans en elektrische auto’s, de grote stations en diverse 8-persoons busjes. Ongeachte de opdracht, wij zorgen voor passend vervoer.