Ritprijs berekenen en reserveren

Taxi Almere 

Taxi Stad Almere is de betrouwbare kwalitatieve taxi-service in de regio. Reserveert u bij ons, dan bent u er zeker van dat er een verzorgde auto met vriendelijke en behulpzame chauffeur op tijd op uw adres staat. Als klant staat u bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u op tijd gereden wordt op een vertrouwde en comfortabele manier tegen een eerlijk tarief. Ons verzorgingsgebied is geheel Flevoland, groot Amsterdam en het Gooi. Uiteraard brengen wij u door heel Nederland en zelfs België en Duitsland,

Van Flevoziekenhuis tot Schiphol 

Wij verzorgen diverse soorten vervoer. Wilt u een avondje uiteten, gaat u op vakantie en wilt op een prettige manier naar Schiphol, of hebt u een afspraak in het Flevoziekenhuis? Wij staan graag voor u klaar.

Werkgebied niet alléén taxi Almere

Wij werken vanuit Almere maar kunnen u natuurlijk naar elke bestemming brengen. In Nederland, maar ook naar het buitenland. Voor verre ritten kunt u contact met ons opnemen zodat we u een mooie aanbieding kunnen doen. 

Van luxe personenauto tot luxe 8-persoons bus

Wij kunnen verschillende voortuigen voor u inzetten zodat elk vervoer op maat is en voldoet aan uw verwachtingen. Met onze luxe sedan rijden wij regelmatig zakelijke klanten naar afspraken, maar met een flinke station of een verlengde bus brengen we gerust 8 personen met 12 koffers naar Schiphol. Begin 2020 zijn electrische auto’s aan de vloot toegevoegd zodat wij u ook een geruisloze rit kunnen aanbieden vol comfort en luxe.

Elektrische taxi’s in Almere

Sinds 2020 rijdt Taxi Stad Almere met diverse elektrische wagens die opgeladen worden met zelf opgewekte zonne-energie. Daardoor rijden wij in Almere geheel CO2-neutraal.

Taxi per uur, dagdeel of dag nodig?

Wilt u niet een rit van A naar B maar één uur, vier uur of acht uur een taxi met chauffeur huren? Dan bieden wij u daarvoor de mogelijkheid.

Voor slechts €62,50 per uur rijden wij u een uur lang naar elke gewenste bestemming. Voor 4 uur berekenen wij u €225,- en voor 8 uur slechts €400,-. Deze tarieven zijn inclusief 9% BTW, brandstof, verzekering etc.

24/7 bereikbaar

Om aan al uw mobiliteitswensen te voldoen zijn wij 24/7 bereikbaar op telefoonnummer (036) 234 00 34.