Zijn jullie 24 uur per dag bereikbaar?

Taxi Stad Almere is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op het telefoonnummer (036) 234 00 34. LET OP: u kunt onze centrale niet anoniem bereiken dus zet nummerweergave aan!

Ook kunt u natuurlijk contact opnemen via het contactformulier.

Waarom moet ik met nummerweergave aan bellen?

Onze telefooncentrale kunt u alleen bellen met nummerweergave aan. Anonieme oproepen worden automatisch door onze centrale afgewezen.

Omdat Taxi Stad Almere haar klanten de hoogst mogelijke service wil verlenen, willen wij u terug kunnen bellen als onverwachts de verbinding wordt verbroken. Dat kan alleen als wij uw nummer kunnen zien.

Kan ik ook voor vandaag boeken?

Ja, u kunt ook voor dezelfde dag boeken. Is de rit binnen 12 uur? Neem dan ook telefonisch contact met ons op na het reserveren zodat wij  de rit niet missen.

Hoe kan ik betalen bij Taxi Stad Almere?

Bij Taxi Stad Almere kunt u vooruit betalen met iDeal of betalen in de taxi met contanten, pin of creditcard. Voor uw veiligheid en de veiligheid van onze chauffeurs geven wij de voorkeur aan vooruit betalen met ideal.

Annuleert u uw rit (minimaal 24 uur van tevoren) dan storten wij het betaalde bedrag dezelfde dag terug via onze betaalprovider Mollie. Het bedrag staat dan binnen één a twee werkdag weer op uw rekening.

Rijden jullie ook op vliegvelden?

Uiteraard rijden wij ook op vliegvelden. Onze chauffeurs hebben zeer veel ervaring op de reguliere vliegvelden en zetten u op Schiphol bij de juiste terminal af.

Het ophalen gaat ook zeer eenvoudig. U ontvangt direct na het landen een sms van de chauffeur met informatie. U haalt uw koffer en de chauffeur staat al voor u klaar op de afgesproken plek.

Ik ben iets vergeten in de taxi!

Onze chauffeurs controleren na elke rit de taxi. Indien de chauffeur uw vergeten items vindt dan zal hij u daarop wijzen.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat de chauffeur uw vergeten spullen over het hoofd ziet, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via (036) 234 00 34. Wij doen ons best om uw eigendom(men) dan zo snel als mogelijk weer bij u te krijgen.