Ritprijs berekenen en reserveren

Taxi Almere Schiphol 

Een Taxi Almere Schiphol reserveert u eenvoudig en voordelig via Taxi Stad Almere. Wij rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week zakelijke reizigers en vakantiegangers naar Schiphol en weer terug naar Almere. Het tarief van onze ritten naar Schiphol wordt berekend op basis van kilometers en tijd en de tarieven liggen 40% onder de normale taxitarieven.

Schiphol ervaring

Onze chauffeurs komen regelmatig op Schiphol en zetten u recht voor de juiste ingang af. Door hun jarenlange ervaring op Schiphol kennen zij het vliegveld op hun duimpje en ook de ‘sluiproutes’ indien er onverhoopt file staat voor de het vliegveld.

Taxi Almere Schiphol en weer terug

Wij kunnen u wegbrengen naar Schiphol, maar uiteraard ook weer met de taxi van Schiphol naar Almere brengen. Wij halen u dan op bij de vertrekhal recht voor de deur. Dat scheelt u veel sjouwen met bagage. Ervaar de luxe van een privéchauffeur en start uw reis in luxe.

Afrekenen zonder zorgen

Uw Taxi Almere Schiphol kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt met iDeal vooruit betalen via de website, met contant betalen bij de chauffeur, maar ook kunt u afrekenen met uw pinpas of creditcard zonder toeslag. Tegenwoordig kunt u zelfs met Apple Pay betalen in de taxi. Voor bedrijven hebben wij de mogelijkheid om op rekening te rijden. Wilt u met uw bedrijf op rekening rijden? Neem dan contact met ons op zodat wij een account voor u aan kunnen maken.

24/7 telefonisch bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar in geval van calamiteiten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (036) 234 00 34. Tijdens kantooruren beantwoord onze centrale de gesprekken, in de avond en nachturen wordt u doorgeschakeld naar de nachtchauffeur. Zo bent u er zeker van dat u altijd netjes te woord wordt gestaan.