Ritprijs berekenen en reserveren

Taxi Station Almere 

Een Taxi Station Almere boekt u voordelig bij Taxi Stad Almere. Reist u met de trein of bus naar Almere en wilt u het laatste stukje vanaf het station naar uw eindbestemming met de taxi? Reserveer dan vooruit uw taxi van het NS-station naar elke bestemming in Nederland. Ook naar bijvoorbeeld Schiphol.

Uw chauffeur staat al klaar

Geeft u op hoe laat u aankomt dan zorgen wij dat de chauffeur al voor u klaar staat op station Almere. Voordat u aankomt heeft de chauffeur al contact met u opgenomen zodat u zeker bent dat u in de juiste taxi stapt tegen het meest voordelige tarief. Onze tarieven zijn een stuk lager dan de reguliere taxi’s op de standplaats.

Taxi Station Almere centrum

Uw taxi voor Station Almere staat voor u klaar op de taxistandplaats van Almere Centrum. De chauffeur neemt zelf contact met u op en u kunt hem ook rechtstreeks terugbellen. Wel zo fijn als u er zeker van bent bij de juiste taxi in te stappen.

Vaste prijs zonder omwegen

Boekt u online dan berekent het systeem zelf al de prijs uit. Zo bent u er zeker van dat u niet bij een ‘louche’ chauffeur in stapt die u de ring van Almere laat zien en daardoor de prijs op laat lopen. U weet van tevoren het tarief en betaalt u met iDeal vooruit dan ontvangt u nog eens extra korting op het tochal concurerende tarief van Taxi Stad Almere.

24 uur per dag en 7 dagen per week

Boekt u vooruit? Dan staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Tijdens spitsuren staan er altijd taxi’s op de standplaats, maar reist u buiten de spits dan is er in de verste verte geen taxi te bekennen. Tenzij u vooraf reserveert bij Taxi Stad Almere, want dan is de enige taxi die er staat voor u!