Ritprijs berekenen en reserveren

Taxi Almere Ziggo Dome 

Taxi Almere Ziggo Dome reserveert u eenvoudig en snel bij Taxi Stad Almere. U hebt een leuke avond in het vooruitzicht. Hebt u tickets geboekt voor een evenement in ‘Het Ziggo Dome’ reserveer dan gelijk een taxi om u van Almere naar Ziggo Dome te brengen en/of weer op te halen.

Wij zijn uw BOB

Sluit een heerlijke avond in het Ziggo Dome af met een luxe taxi naar huis. Boekt u meer dan een dag van tevoren, dan boekt u tegen de gunstige tarieven van Taxi Stad Almere. Betaalt u met iDeal vooruit dan krijgt u ook nog eens extra korting op de toch al gunstige tarieven.

Onbezorgd genieten

Met Taxi Stad Almere kunt u echt een avond onbezorgd genieten. Gaat u zelf met de auto naar het Ziggo Dome, dan moet u uw auto parkeren, kunt u niet een biertje drinken en na uw avondje uit nog een half uur sturen ook. Gaat u met een groep van 8 personen op stap dan bent u vanaf Station Almere nog geen €10,- per persoon kwijt voor een enkele reis.

Taxi Almere Ziggo Dome met Taxi Stad Almere

Taxi Stad Almere is uw betrouwbare partner voor vervoer van en naar het Ziggo Dome in Amsterdam. Reserveer nu voordelig uw taxi en geniet van een onbezorgd avondje uit. Zin in een borreltje? Geen probleem, neem geen risico en laat u op veilige en luxe manier brengen en ophalen.

Eenvoudig wegbrengen en ophalen

Op de heenweg brengt de chauffeur u naar de ‘Kiss & Ride’ (het is overigens niet de bedoeling dat u de chauffeur kust 😉 en op de heenweg spreekt u met de chauffeur af waar hij u weer op kan halen. Omdat de chauffeur regelmatig evenementen rijdt weet hij als geen ander waar hij u het beste kan afzetten en weer ophalen.

Direct contact met de chauffeur

Wilt u eerder naar huis? Of juist later? Geen probleem. Wij plannen zowel de heenweg als de terugweg met dezelfde chauffeur zodat u zelf contact met hem kan opnemen als u eerder of later opgehaald wilt worden. Dat noemen wij service.